Jdi na obsah Jdi na menu

Program: čtyřicet pět

mansory-mercedes-amg-gt-63-e-performance-3a.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o kombošce pro Bentley a tak by byli kombinézy v barvách Bentley a také s nápisy a znaky Bentley a tak by byli kombinézy nehořlavé a také pěkné pro nový team Bentley a tak by byli Bentleye rychlé a konkurence schopné jako RR a to se bude respektovat a také uctívat a také uznávat a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Bentley bude v F1 a to plnohodnotnými teami a tak by byli teami dokonalé a precizní a tak by byli schopní a tak by byli i dost rychlý a tak by se vyrovnali Ferrari a také Mercedesu a tak by vyhrával jen ten nejrychlejší a nejlepší a tak by se to respektovalo a uctívalo a také uznávalo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Moto GP a jejich novému teamu a to HD a tak by to byl Harley Davidson a tak by byl s kokoškou a to zcela novou a tak by měli znaky HD a také nápisy HD a také barvy HD tedy oranžova s bílou a tak by to mohla být pěkná komboška tak by byli kombošky dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli odolné proti pádům a měli by na zádech aerodynamický skelet.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kombošce Bimota s nápisy a barvami tedy bílou a taky černou na kombošce a tak by byli kombošky odolné proti zlomeninám a tak by byli dobře vyztuženy a tak by si nemohli zlomit nohu a to je věc v čem je dobré se zlepšovat a tak vytvářet kombošky které nezpůsobí zlomeninu a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kombošce a tak by byli v Moto GP značky KTM a tak by byli KTM kombošky s nápisy KTM a také s oranžovou a bílou barvou a tak by byli kombošky odolné proti pádu a také zlomeninám a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a takém dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Indianu a tak by byli závodní motorky v moto GP a to s novými komboškami v barvách Indianu a tedy hnědá a také stříbrná a s nápisy Indian po stranách a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásných kombošek odolným proti pádům a tak by se nestávali člověku zlomeniny a tak by se kombošky zavedli a stali respektovanými a také uznávanými a také uctívanými a také normálními.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o botech Harley Davidsonech a tak by byli krásné a také by byli na Moto GP a tak by byli podobné jako u Ducati které jsou krásné a tak by byli boty za 20 tisíc korun a tak by byli boty perfektní a odolné proti pádu a také proti vykloubení tedy luxaci a nebo zlomeninám a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bimotě a jejich botech a tak by byli Bimoty s botami na Moto GP a tak by byli boty Bimota podobné těm z Ducati odkud pochází motor Bimoty a tak by byli Bimoty s krásnými botami a tak by byli za 20000 korun a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce a také stereotypu a běžné věci a také dobré věci a také normální věci a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o doutnících Havana a tak by byli doutníky na Africkém trhu a tak by byli s možností je vyvážet a tak by známé Havany našli svůj trh na Africkém kontinentu a tak by se sem dováželi a tak by si to lidi užili a stali s zákazníky na tyto doutníky a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Indii a jejich trhu na doutníky a tak by zde bylo odbytiště těchto doutníků a tak by Havany mohli zažívat boom v Indii a tak by si to všichni užili a stali se dobrým a také běžným a také normálním protože by to byl stereotyp a tak by se to uznávalo a také uctívalo a to by byl důvod že by to bylo také bráno jako normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Číně a značce doutníků Havana a tak by byli dostupnými v Číně a hodně využity a tak by byli doutníky s možností je kouřit v této zemi a tak by byli zde dováženy a tak by se odbyt na Kubě zdesetinásobil a tak by byli doutníky dokonalé a precizní a tak by se to respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Haiti a tak by zde byli vyváženy doutníky sem vedle Kuby a tak by se mohli převážet vrtulníky a také vrtulníky s dvěma rotory i bez a tak by byli doutníky dokonalé a precizní a tak by si to všichni užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak se to zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Jemenu a tak by byli zde expedovány doutníky a to Havany a tak by sem byli expedovány a tak by byli trhy s doutníky zde bohaté a také využívané a tak by se to cenilo a stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a dobrým a také běžným protože by to byl stereotyp a tak se doutníky v Jemenu zavedou a stanou se respektovanými a také precizními a také nejlepšími.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Papue Nové Guiney a tak by zde byli dováženy doutníky a tak by byli s velkou pompou tyto doutníky a také brány jako nejlepší a tak by si to všichni užili a stali se odebírateli doutníků značky Havana a tak by tito kuřáci doutníku si doutníky užili a to by se stalo stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí a tak by byl respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bosně a Hercegovině a tak by byli tyto státy s možností dovozu doutníku a tak by byli s dovozem doutníků spokojeni a tak by byli doutníky s obratem zajištěni a tak by byli velké obraty a tak by si každý bohém dal doutník a tak by se stali běžným a také dobrým a také normálním protože by to byl stereotyp.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Větnamu a tak by byli Větnamci s dobrou možností kupovat doutníky Havany a tak by byli Havany nejlepší na světě a tak by byli Havany na tomto trhu dobře známi a tak by se kouřili často bohémy a to  se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Brazílii kde by ve velkém mohli být expedovány na tyto trhy s doutníky Havana a tak by zde byli lidi s krásnými doutníky a tak by byli doutníky dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli doutníky běžné a také dobré a také normální a to protože by to bylo stereotypem a tak by byli doutníky respektovanými a také uctívanými a také uznávanými.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bolívii a tak by byli v Bolívii trhy s doutníky Havana a tak by byli zde velmi využívány pro bohémy a tak by mohli jezdit v Bugatti Veyron Vitesse a zde kouřit doutníky a užívat si život a tak si budou lidi užívat života a také drahých aut a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech V12 na okruhu Ehra Lessien a tedy nejrychlejšího okruhu světa kde se dá jezdit i 490 km/h a tak by se zde zavedli všechny téma a tak by mohli být Bentley a také RR a také Lamborghini v těchto závodech a tak by nejrychlejší vyhrál a tak by se nešlo nějakou náhodou zmocnit prvního místa a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech GT3 na Ehra Lessien a tak by byli zde závody vozů jako Audi R8 LMS nebo Nissanu GT-R GT3 a také Mercedes AMG GT GT3 a tak by si to užili maximálně a také brzdění do zatáčky která je projížděna 200 km/h rychlostí a tak by si to všichni užili a stali se respektovanými a také uznávanými a také uctívanými.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascaru a tak by byli na Ehra Lessien auta s maximálkou využívány a tak by sem mohli hlavně Nascary protože ty milují poligony  a tak by byli tyto cesty na Ehra Lessien šťastnou volbou a to by si lidi užili a rychlost a také bezpečí protože Ehra Lessien je trať bezpečná a to se cení a respektuje a to je uctívané a také uznávané.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Rally a tak by byli Rally vozy se závody na Ehra Lessien a tak by mohli maximálně jezdit a také v rychlé zatáčce a tak by byli dost rychlé a tak by zde mohli závodit a tak by byli Rally cary dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli Rally cary respektovány a také uctívány a také uznávány a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o závodech F1,Nascaru a také GT3 a také Rally a to že budou dny na tyto akce stát jeden den 4 miliony korun a tak by byli pronajaty za slušnou cenu a tak by na tom Ehra Lessien netratila a tak by si to lidi užili a stali se svědky dobré práce auta a tak by si to maximálně užili a stali se respektovanými a také uctívanými a také uznávanými.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ehra Lessien a to o tom že budou mít plný diář akcí a to v celém roce kdy se budou střídat závody F1,GT3,Nascaru,a Rally a také závody mezi Koenigseggy a také Lamborghini na den a tak budou mít plný diář a každý den by měl být zaplněný  tedy budou auta moci se chlubit vychytávkami pro rychlost a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že zde na Ehra Lessien budou jezdit v případě objednaných akci s civilisty cisterny s limonádou a tak by byli kamiony studené a také by si stačilo natočit kohoutek kolik by člověk chtěl a byli by to malinovky která by se spotřebovala tedy všechna limonáda a mohli by jet domů s kamionem prázdným a to se cení a respektuje a malinovka by byla zadarmo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech s Fantou které by mohli stát vedle Malinovky a tak by byli Fanty studené a také osvěžující pro návštěvníky a také pro závodníky a také pro mechaniky a tak by mohli využít kelímku a tak by mohli být osvěženy a tak by si toho všichni užili a stali se stereotypem tyto akce s limonádami zadarmo a tak by na Ehra Lessien byli tyto Fanty a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ginger Ale a jejím působení cisteren u okruhu Ehra Lessien a objednané na 2 dny a tak by byli zázvorové limonády dokonalé a precizní a také krásně vychlazené a tak by si to všichni užili a to dobré limonády a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ginger Rose což je tonik s příchutí a tak by byl tyto limonády dokonalé a precizní na okruhu Ehra Lessien a tak by byli limonády zadarmo a tak bych to platil já a tak by si to mohli všichni užít a to do poslední kapky a to se cení a respektuje a také uznává a uctívá a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že na planetě Sexu Prsatých bude tankovaní ženami a to nahaté a tak by museli být ženy nahé protože na planety Sexu Velkých prsou by tak mohli zažít sex u stojanu kdyby ukázala na člověka že muže přijít a tak by mohli během tankovaní souložit a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Velkých zadků a tak by byli tyto planety s možností tankovat s ženami obnaženými a tak by měli být nahaté i na noc což by bylo pravidlo a tak by byli ženy s možností mít sex během tankování a to kdyby za ní přišel muž a řekl chcete něco a tak by se zeptal nenápadně jestli chce sex a tak by byli buď se sexem nebo bez podle toho jak by si byli sympatičtí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetách Krásných lidí a to jen o tankování a tak by krásné ženy museli být nahé a tak by byli jen s botami a tak by mohli tankovat a tak by mohli během tankovaní mít sex s muži okolo a tak by byli muži pořád k maní na zavolání a tak by si mohli užít sexu s těmito muži a to se cení a respektuje a tak budou běžní a také dobří a také normální protože by to byl stereotyp.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Mladých lidí a tak by zde byli podmínky pro tankování a to nahé ženy a tak by byli ženy s možností sexu během tankování a tak by byli ženy s možností si vybrat muže a ten ji osouložil a tak by byli ženy spokojeny a tak by byli stojany s benzínem zábavnější a to pro pauzu na čekání a tak by byli muži galantní a tak by si to mohli rozdat zezadu a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Sexu Všech a tak by byli zde pravidla že by žena musela tankovat nahá a tak by byli ženy spokojené protože by mohli mít během tankování SUV sex a tak by mohli vznikat soulože a takzvané rychlovky a tak by si to lidi užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje a uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o choperech  a tak by byli chopery s možností tankovat je nahé ženy a tak by mohli mít chopery tyto ženy a taky by mohli se opřít o choper během tankování a tak přilákat muže a tak by byli v poloze zezadu na motorkách a tak by si to lidi užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o ženách a jejich motocyklech supermotech a tak by je mohli tankovat ženy a tak by je mohli tankovat a přitom souložit a tak by ukázala na daného muže a ten by ji šel osouložit a tak by si to motorkářky užili a stali se svědky krásného sexu a tak by byli ženy spokojeny a tak by si to užívali často při každém navštívení benzínky.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o naháčích a tak by byli naháče s možností je tankovat nahými ženami a tak by museli být ženy nahé a jen s botami a tak by si to mohli užít tedy dobrého sexu a tak by si to ženy užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak se to stane respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o superbicích a tak by byli superbiky s možností je tankovat ženami a majitelkami a tak by byli ženy s možností na superbiku tankovat benzín během čehož by mohla souložit a tak by si to užila a to se stalo stereotypem na této benzínce a také běžnou věcí o také dobrou věci a také normální věcí a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Maxiskůtrech a tak by byli ženy s tankováním maxiskůtru a tak by museli být nahé na planetě Sexu Všech a tak by byli s možností souložit při tankování a to rychlovku a tak by mohli si užit i orgasmu u ženy a tak by byli ženy citlivé a také vzrušivé když by byli na planetě Sexu Všech což by byla priorita a to se cení a respektuje také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Route 66 a jejím projetím Formulí 1 tedy monopostech a tak by byli monoposty s rakví a tak by mohli mít naloženo vše co je potřeba tedy spadsák nebo stan a nebo jídlo a také limonády a tak by byli F1 dokonalé a tak by mohli projet celou Route 66 což je dokonalá a precizní cesta plná zážitků a historie Ameriky a tak by byli monoposty s gumami s dezénem a tak by mohli jezdit v dešti i v suchu a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3 a tak by byli GT3-ky s možností projet Route 66 a tak by mohli si užit cesty a také zážitku s nimi spojenými a tak by byli Route 66 dokonalý a precizní a také důmyslné a chytré a tak by měli na střeše rakev pro všechno potřebné a taky by byli GT3 dobrými společníky i když tvrdými ale to by nevadilo a zavedlo by se to a tak by si to mohli všichni užít a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascaru a tak by mohli projet v Nascaru lidi Route 66 tedy nejkrásnější silnici světa a tak by byli lidi dokonalý a precizní a také důmyslní a chytří s touto cestou protože je to zážitková cesta a tak je dobrá i pro projetí na motorce a tak by se to stalo běžným a také dobrým a také normálním protože by to bylo stereotypem a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Rally Caru a tak by byli Rally cary s možností projet Route 66 v USA a tak by byli v USA tyto cesty nejlepší pro auta ale také pro motorky a tak by byli auta s možností rakve na střeše a tak by byli s možností mít vše pohromadě včetně hořáku pro jídlo a také pro kafe a tak by si to všichni užili a tak se stali svědky krásné cesty v Rally Caru a to se cení a respektuje a také uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3,F1 a také Nascaru a také Rally caru a o tom že by museli jezdit všichni slušně a tak by byli na této cestě Route 66 která je vyhlídkovou jízdou a ne žádné závody a tak by byli tyto vozy možné používat v provozu jen když by byli ukáznění a také slušní a tak se to zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Route 66 bude zážitkem kdy existuje Road Movie kdy na Harleyi Davidsonu jedou přes Route 66 a tak je zde spoustu zajímavých míst a také dobré cesty a tak se jede přes L.A. až do cíle a tak by byli tyto jízdy luxusní pro motorky a také pro lidi a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že nikdy nebudou Avataři mezi lidmi a tak by byli lidi bez válčení a bez konfliktu které patří do minulosti a tak by byli v budoucnu jen vztahy bez válek a také s mírem nastoleným Zeleno bílou krví a tak by byli války nemyslitelné a nemožné a to také díky transformerům kteří když budou chtít tak si na této planetě sjednají respekt a také pořádek.

 

 

Zde bylo vloženo 45 článků.