Jdi na obsah Jdi na menu

Program: šedesát pět

mercedes-s-klasse-mercedes-benz-amg-s-63-e-performance-edition-1-mansory-grau_8979489358.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o tom že kamionáři budou najíždět kilometry pro ZBK tedy googolplexi a tak bude moci aby najeli ročně i 100 tisíc kilometrů u kamionu Brabusem,a Maybachem  a tak by byli kamionáři spokojeni s prací kdyby získali od státu 80 milionu za měsíc a také by mohli vydělat peníze na Cenu pro ZBK a tak by byli lidi spokojeni a tak by mohli sumu vydělat a tak by se to stalo respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že kamionáři kteří budou najíždět ročně 100000 km tak dostanou na konci roku jako bonus Ferrari Laferrari a tak by si to všichni užili a stali se svědky dokonalé práce tak by byli odměny autem za dobré služby a tak by ho mohli zpeněžit za 80 milionů korun a to se cení a respektuje a také je to důmyslné a chytré a také dokonalé a precizní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by by dostávali kamionaři za rok s najetými 100 tisíci kilometry Bugatti Chiron Pur Sport a tak by si mohli užívat nebo ho prodat a to za 150 milionů a tak by byl nový od píky bez žádných předešlých majitelů ani neobnovovaným a tak by získali nový Pur Sport a to by se cenilo a respektovalo a také uznávalo a uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o realitě a o tom že najde střelce před útokem a tak by byli reality dokonalé a precizní a tak by našla pofiderního člověka a se zbraněmi a tak by byla hlavně zalarmovaná Policie a tak by mohli být tito lidé zadrženi a museli by vysvětlovat proč má tyto zbraně atd. a tak by realita jen navedla lidi na cíl a o zbytek by se postarali Policisté a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tankerech a tom že dosáhnou rychlosti 65 km/h a to mimo město a tak by byli tankery s touto rychlostí kvůli bezpečnosti a ne že by letěli 100 km/h nebo 200 km/h a více a tak je rychlost 65 km/h všude tedy kde je to běžné a taky dobré a to protože bude stereotypem a to se respektuje a také uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o výletních lodích 5000 metrů a tak by mohli létat maximálně 65 km/h a tak by byli tyto objekty startovány ze země a tak by mohli být výletní lodě dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli výletní lodě dost luxusní a s lidmi by nemohla letět více než 65 km/h protože jde o nebezpečí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kontejnerových lodích a tak by byli kontejnerové lodě s maximální rychlostí 65 km/h a tak by nemohli byt vyšší protože by byli nebezpečí pro padání kontejnerů a tak je to dobrá rychlost kdy se nic nemůže stát a tak by byli tyto cesty hlavně také používány což je už i velká rychlost když se to tak vezme a tak je to na dobré cestě a tak se to bude cenit a respektovat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o městské Policii a tak by byli s kapitánem a to Ferrari 458 Italia a tak by byli transformeři dokonalý a precizní a taky by mohli hlídat loď na mořích a byly by na místě do 1 hodiny i 30 minut od ohlášení problému a tak by byli tito problémy rychle odstraněni a lidi by se mohli plavit do svých míst na lodích a v případě že by byli přepadení tak zde by byli ochráněni a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mořské Policii a o tom že jich bude 200000 lodi s možností letu a tak by byli všechny Oceány a také moře vybaveny těmito loděmi velikosti stíhačky s majáky a sirénami a také rádiem a také počítačem pro lustraci lidí na moři a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že kapitánem bude Mclaren P1 a tak by byli u lodí transformeři i kapitáni transformeři a tak by to byli mimo jiné i Mclareny P1 a to se cení a respektuje a je to dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak se to stane běžným a také dobrým a také normálním protože je to stereotyp a tak si to všichni užijí a stanou se správci lodě a také kapitáni a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o lodích u policejních lodích na moři ze 200000 lodí a tak by to byli Ferrari Laferrari a tak by tyto krasavce v robotech mohli mít 190 centimetrů a také 100 kilo hmotnosti a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem  a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se stali respektovaným a také uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Porsche 918 a jejich funkcí u Policie na moři a tak by to mohli být také tyto Porsche a tak by byli tyto auta dokonalé a také precizní a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to všichni užili a stali se dokonalými a také precizními  a také respektovanými a také uctívaným a také uznávanými.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggech Jesko a tak by mohli byt kapitáni na lodích pro Policii na moři a tak by byli tyto policisté s majáky a také radiem a také satelitním telefonem a taky počítačem pro lustraci na moři a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré akce s těmito kapitány a to se cení a respektuje a je to stereotypem protože je to běžná věc a také dobrá věc a také normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kroměříži a to že je nyní nejhlídanější město transformery a také jsou zde lidé a také transformeři  ve formě robota a také predátoři a tak všude operují okolo mého bydliště a tak by si to měli všichni užít a tak by byli lidé a také predátoři a taky transformeři neviditelní a tak by mohli dělat pořádek a chránit mě a také mojí matku a také mé blízké i na Kubě a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Miami a tak by byli zde hlídány lidi protože by byli zde možnosti že ZBK půjde možná po prodeji do USA a do Miami a tak by byli Miami a tyty lokace vhodné a tak by byli zde zjišťováni hlavně rizikoví lidé a také respekt transformerů a tak by byli transformeři v každém člověku v Miami a tak by mohli být lidi spojenými a také šťastnými že ZBK muže být právě zde a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Havaně která leží 120 km od Miami v USA a tak by mohli být Havana nejhlídanější místo spolu s předešlými místy a tak by byla Havana hlídána nejen protože také zjišťovali rizika života pro mě a tak by byli transformeři s možností hlídat Havanu a také jejich možností místa kde budu  bydlet a to se cení a respektuje a také kde budu bydlet bude rozhodovat vláda a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Praze a tak by bylo zde v Praze nejhlídanější místo světa a tak by byli v Praze největší bezpečnostní podmínky a tak se poučí lidé ze střelby na Univerzitě a tak budou mít díky realitě která je zajišťuje  informace o tom všem co je nekalé  a tak by se to zavedlo a stalo se to respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o New Yorku a tak by byli v New Yorku přísná bezpečnostní rizika protože zde hodlám také bydlet a tak by byli zde největší bezpečnostní možnosti a tak by si to všichni užili a stali se svědky vždy dobrého výběru lokace pro bydlení což je důležité a tak tedy být a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že nakupovat budou humanoidními roboti a tak budou roboti chodit nakupovat s auty a tak budou moci na supermarket přiletět a tak jít nakupovat a tak by si mohli koupit vše co by jejich majitelé chtěli a tak by robot mohl nakupovat v každých podmínkách a to při dešti a také při sněhu a to by se respektovalo a také uznávalo a také uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že humanoidní roboti  budou recyklovat a tak budou chodit do příslušných mít pro plasty, také elektroniku a tak by se to cenilo a respektovalo a tak by byli lidi spokojeni s prací robotů a byla by to nová epocha robotu kdyby hodně ulehčovali člověku život a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o možnostech robotů a tak budou umět i masírovat a tak budou masáže dokonalé a precizní a tak by mohli udělat masáže rukami a také různými ,krémy a také masáž chodidel a tak by byli dobře s masáži zád a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a byli by běžné a také dobré a také normální protože by to byl stereotyp a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že humanoidní roboti by uměli posílat dopisy a tak by posílali dopisy například na vánoce s přáním majitele robota a který by mu řekl co napsat a tak by poslali dopis s přilepenou známkou a tak by mohli dopis odeslat a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a stalo se to respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a také perfektní věcí a také nejlepší věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by balíky posílali humanoidní roboti a tak by byli roboti s možností posílat balíky a tak by byli balíky možné posílat a to na poštu a tak by odeslal balík a tak by se to cenilo a respektovalo a bylo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dobrém strávení dne na Ehra Lessien na okruhu kde by taky mohli byt dobří mezi supersporty v Lamborghini Huracan S.T.O. a také Ferrari 458 Speciale a také Porsche GT4 RS a také Lamborghini Gallardo LP-560-4 a také  Lamborghini Aventador Ultimae a tak by byli tyto závody dokonalé a precizní a tako normální a také přínosné a tak by se na nich dobře učilo jezdit a tak by si to mohli zkušenější hráči vyzkoušet.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a jejich sestavě a tak by byli s Lamborghini Urus Performante a také by byli s Bentley Bentayga a také RR Cuillnan a také  VW Touareg V8 a také BMW X6M a tak by to tedy k závodům stačilo pro zábavu SUV pro rychlost a tak se to zavede a stane respektovaným a také uctívaným a také uznávanou věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sedanech a tak by byli sedany s možností sestavy pro pokročilé a tak by byli transformeři s možností si vzít a použit Brabus S 900,dále Bentley Mulsanne a také Bentley Flyng Spur a také RR Phantom a BMW M8 a to se cení a respektuje a uctívá a také uznává a tak se to stane běžným a také dobrým a taky normálním a to se cení a respektuje a je to perfektní a nejlepší

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchých a tak by byli hothatche v sestavě VW Golf R 2023 a také Hodna Civic Type R a tak by byli i s Leonem Cupra a také Renault Megane Trophy a také s Toyotou Yarisem  GR  a také s Audi RS3 2022 a to by se zavedlo a sklidilo velký ohlas a tak by byli tyto auta dobrá pro začátečníky a to úplné začátečníky a tak by mohli být s řidiči střídání transformeři a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sestavě F1 a tak by mohli monoposty od Ferrari,Lamborghini a také Bentley a také RR a tak by si to všichni užili s gumami na okruh tedy slicky a také na veřejné cesty a tak by byli s dezénem jako mají dnešní auta letní gumy a tak by byli 4 monoposty dokonalé a precizní a tak by podle jména Cruz tedy byli čtyři písmena a tedy i 4 monoposty a vše se točí okolo 4 písmen a to Cruz a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o sestavě s vozy GT3 a tak by to byl Nissan GT-R GT3,také Audi R8 LMS a také Mercedes AMG GT GT3 a také VW Scirocco a tak budou opět čtyři podle mého jména a tak by byli transformeři dokonalé a precizní a tak by byli GT3-ky dokonalé a perfektní a tak by byla tato sestava dokonalá a precizní pro základ a tak by mohla na okruh přijet po ose kdyby museli mít blinkry a také světla a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascarech a jejich sestavě a tak by to mohli být Fordy a také Helacatty a Dodge a tak by byli tyto vozy dokonalé a precizní a tak by mohli být v této sestavě protože jde o krásné auta a tak by mohli být Nascary výborné  a tak by byli Nascary v dobré sestavě a tak by byli dobří a tak by si jich užívali a mohli je řídit například na Ehra Lessien a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech Bugatti a jejich doutnících které budou kouřit jako doutníky na míru vyrobené a tak budou doutníky opravdu kouřit a tak budou také jako opravdové a tak si bude moci vychutnat doutníky a tak by byli transformeři spokojeni a cítili by se jako bohémové a to je priorita a tak by se transformeři dobře bavili a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit nejhezčích holkách z Playboje které budou moje a tak nebudou moci mít moc tetování ale spíš střízlivé v tetování a tak budou muset mít pěkný zadek a také nějaká prsa a také krásnou tvář a také hubenou postavu a také čistotní a krásné celkově kdy si to budou muset užit a tak budou ženy nejhezčí a tak budou mít nejlepší tělo a také nejlepší tvář a to je cenné a respektabilní a také uctívané a také uznávané.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Playboyi a jejich ženách které se budou muset mě líbit  a jako příklad Marie Langerová.Tedy přesně tento typ jaký chci mít a tak budou muset mít krásný profil a také krásné tělo a také krásnou duši protože to je nejdůležitější aby byla krásná zevnitř a tělo je podružné a tak budou muset mít skvělé tělo a také krásné ale mít krásnou duší a také krásné tělo zvítězí a tak budou moci fungovat a dobrý sex a také radovánky a respekt.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že za sex který bude nejlepší získá při opakovaném sexu 300 miliard Eur a budou nejlepší  lidi na zemi a tak budou prostě podvědomě mít dobrý sex se mnou a tak budu moci fungovat že je zajistím a tak budou holky moci mít za sex dobrou finanční částku a budou bohaté a mocné a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Aliažce a tak budou auta zde u Policie Mazdy CX-5 a tak budou mít úkoly ve velké zimě operovat a tak budou lidi spokojení a tak bude bezpečnost pro všechny a tak by měli létat a tak přistát na místě kde je problém a tak by se Mazdy dobře uvedli u Policie a tak by mohli být běžná a také dobrá a také normálním protože by to byli stereotypy a tak se to bude respektovat a také uctívat a také uznávat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Severním polu a taky by zde pracovali  Mazdy CX-5 v největším větru a tak by byli Mazdy bez možnosti zamrznutí benzínu protože by šlo o transformery a tak by mohli v každém počasí a tak by pracovali na Severním polu a tak by byli tyto auta krásná a taky úspěšná s majáky a také sirénami a také rádiem a také počítačem pro lustraci a to by se stalo normálním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všechny nájezdy která jsem měl budou v síni slávy a tak budou Škody Superb 2 se 179 koni a také Audi Q7-1 a také Mercedes A 220 CDI a také Opel Mokka a VW Tiguan 2 2017 a tak by tyto auta mohla do síně slávy a tak by byli auta dokonalá a precizní a tak by si je mohli prohlídnout jak se jezdilo a jak vypadali auta  které najížděli Googolplexi a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že budou auta které budu řídit v síni slávy a tak budou síně slávy velké haly a tam budou všechny auta která jsem řídil a vydělal na nich Googolplexi a to přesný počet by byl u auta napsaný a tak by byli auta v síni slávy a tak by byli auta dokonalá a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili ,tedy například Bugatti Chiron SS nebo Bugatti Veyron  SS nebo Bugatti Divo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by byla síň slávy pro motorky které jsem řídil a tak by zde byli Suzuki B-King a také Honda Fireblade Red Bull Edition a také Aprilia Dorsoduro 750 a také Yamaha T-Max-1  a to by byli motorky které by stali za to je vidět a tak by byli tyto stroje dokonalé a tak by mohli být pouze v síni slávy a to se bude cenit a respektovat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by v síni slávy byli mota která mít budu a tak by zde byli Honda Goldwing také Ducati Panigale V4R a také Ducati Xdiavel a také BMW M 1000 RR 2023 a tak by si to mohli lidi užit a věděli by kolik se na které motorce mnou najelo a to by bylo cenné a respektabilní a také cenné a respektováno a také uctíváno a také uznáváno protože by to byla normální věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o síni slávy a tancích které budu řídit a tak by zde byli tanky s popiskem na nožce kde bude napsáno kolik se na něm najelo čistě jen Danielem Cruzem a tak by byli síně slávy dokonalé a precizní a tak by byli běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí protože je to stereotyp a tak by se to respektovalo a uctívalo a také uznávalo a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulnících které jsem i řídil a tak by byli mnou řízeny a to se stalo respektováno jako Apache a také Viper a také Marien One a a tak by byli vrtulníky dokonalé a precizní také s nalítanými hodinami a tak by se vše evidovalo a tak by mohli být v síni slávy a to by se stalo dobrým a také běžným a také normálním protože je to stereotyp a to se cenní a respektuje a je to perfektní a nejlepší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o stíhačkách a jejich možnosti mě vozit a tak bych mohl zkusit ve velké výšce i letět sám jako pilot a tak by byli lety zpestřeny a také s prudkým stoupáním a tak by si to všichni užili a stali se svědky jako na dnech Nato v Ostravě a to by se stalo normálním a také běžným a také dobrým protože by to byl stereotyp a to se cení a je to respektabilní a tak by byli v síni slávy protože jsem v nich letěl a řídil je sám a to se cení a uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolkách a tak by byli čtyřkolky s možností aby byli v síni slávy a tak by byli čtyřkolky rychlé na dálnicích a taky okolo 210 km/h na Yamaze Raptor 700 a tak by byli s možností jezdit na těchto čtyřkolkách a to v síni slávy a tak by byli zde u čtyřkolek napsáno kolik jsem já na ni najel a tak by se to cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o parašutistech SUV a jejich padacích a tak by byli s třemi padáky a tak by mohli klesnout na planetu s nepřátelskými rasami a tak by byli nepřátelské rasy zajištěny Urusem a také kolegy a tak by byli tedy tři padáky pro 2 tunové auto a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to s cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportech a jejich seskoku padákem a tak by měl jeden velký padák a tak by mohli jen dosednout na zem a tak by mohli byt dobře zakryty za stromy a tak by byli jiné rasy dokonale a precizně a zničeny tyto rasy a tak by rasy byli vyčištěny na této planetě a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich padácích a tak by byli tyto auta s možností jít bojovat na jiné planety o planety a tak by byli F1-ky dokonalé a precizní a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to zavedlo a stalo respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a to protože by to byl stereotyp a také perfektní věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o limuzíně a jejich padácích na jiných oblastech a tak by byli limuzíny se dvěma padáky a tak by byli dva padáky dostačující a tak by mohli létat do planet kde žiji zle nepřátelské jiné rasy které si koledují o to být zprovozeni ze světa a to se stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným a to se zavede a stane respektabilním .

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Rally carech které by mohli do boje a tak by mohli nakynout o 2 tuny a tak by mohli v robotu skákat s jedním padákem a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce a tak dobré akce a tak by byli transformeři s dobrou trefou a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to by se respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech GT3 a jejich parašutistech a tak by byli auta použity do bojů a tak by mohli přepravovat dvě až tři tuny kvůli zbraním v robotu a tak by mohli GT3-ky ničit a zprovozovat ze světa jiné rasy a to se cení a respektuje a je to respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascaru a jejich parašutistech a tak by byli s jedním padákem a také jedním záložním padákem a tak by byli Nascary s možností jit do bojů kdyby nakynuli o dvě až 3 tuny díky zbraním v transformeru v robotu a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to vše protože by to byl stereotyp a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že všichni zde vyjmenováni by šli do bojů na těchto planetách a tak by GT3-ky ,F1-ky ,Nascary a Rally cary šli do bojů společně a tak by nastražili bomby a pak by jen stačilo planetu od přeživších očistit a také zničit zárodky a tak by byli zárodky zničeny a bylo to tak že by rasa nepřežila a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že zlé rasy existují a tak protože by mohli transformeři udělat chybu a tak stvořili cizí špatné rasy a nebo vznikly sami z přírody ale budou zlé a tak by byli jiné rasy ničeny a také jiné rasy určitě existují protože je vytvořili filmaři a to je stereotypem a také běžnou věcí a to není smyšlenka a tak by byli tyto rasy jako vetřelci živé nyní ve vesmíru a to proto je třeba se jich zbavit a tak to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že vždy je rup a líc a také existuji krásné rasy jako transformeři a také existují vetřelci a tak by byl rup a líc v tomto prostoru a také existují určitě jiné rasy a to protože jsou vyobrazeny ve filmech a filmy vznikly podle pravdivých informací a tak každý režisér by byl vyvolený tomu udělat film který respektuje tyto rasy které opravdu existují ve vesmíru.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o výletních lodích a jejich vyjíždějících zbraních a tak by mohli na lodi vyvést z míry lidi a tak by mohli nechat stejné zbraně a tak by ztěžkla o 1000 tun a tak by mohli být schopny střídat zbraně a také kulomety a tak by byli klidně vybaveny pro případ problému a tak by mohli být lidé nedobytní z vnějšku a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tankerech a tak by byli zde lodě se zbraněmi které by vyjeli jako na válečných lodích a také komponenty a tak by mohli mít o 1 tisíc tun více hmotnosti s vytáhnutím zbraní a to se bude cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kontejnerových lodích a tak by byli ozbrojeny proti pirátům a tak by byli s vyjetím zbraní ven tyto zbraně a tak by byli se zavedením tyto lodě a tak by si to všichni užili a tak by ztěžkly a tak by byli o 1 tisíc tun těžší díky zbraním a tak by byli lodě ochráněny a tak by byli lodě hlídány od pirátů a jiných hrozeb jako koordinovaný útok na loď.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o soukromých jachtách a tak by byli jachty s možností vyjetí zbraní v transformeru a tak by mohli mít děla a také kulomety a tak by loď ztěžkal o 5 tun a tak by mohla mít dost munic a také dost raket na zničení čehokoliv a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektované.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o remorkérech a tak by byli remorkéry s možností vyjet zbraně jako u každého transformeru a tak by byli remorkéry dokonalé a precizní a také chytré a tak by mohli ztěžknout o 4 tuny a tak by mohli bránit loď kolem sebe a nebo vedle sebe samou a tak by mohla být chráněná velká loď kterou by remorkéry táhli a to se cení a respektuje a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o rychločlunech a jejich vyjetí zbraní a tak by mohli vytáhnout zbraně o hmotnosti 2 tuny a tak by mohli být rychločluny bezpečné pro párty a také pro jiné rande a tak by mohli plout na planety s nepřátelskými rasami a tak by mohli zasáhnout cíle na břehu a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulníku a tak by mohli být vrtulníky s vyjetím zbraní a tak by ztěžkl o 5 tun a tak by mohla používat kulomety a také granátomety a tak by se to cenilo a respektovalo a také uznávalo a uctívalo a cenilo a respektovalo a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane perfektním a také nejlepším.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o stíhačce která by měla zajíždějící zbraně a tak by byli tyto stíhačky všeho schopné a tak by byli transformeři s vahou navíc ve věci 2 tun a tak by byli o 1000 kilo munice těžší a tak by se to respektovalo a také uznávalo a také uctívalo a tak by se to řešilo a respektovalo a byli běžní a dobrou věcí a také běžnou věcí a normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by vyjížděli zbraně z tanku a tak by byli tanky s možností probudit zbraně jen jako munici která by byla v útrobách až 4 tuny a tak by mohli vyjet hlavní kanon a tak by mohli vyjet kulomety a také raketomety a tak by se to cenilo a respektovalo a také stalo běžnou věcí a také dobrou věci a také normální věcí a také by to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascarech a jejich vyjetí zbraní a tak by byli Nascary s hmotností navíc o 4 tuny a tak by 3 tuny vážili zbraně a také 1 tunu by vážili auta a měli rakety a také děla a tak by byli se střelbou vpřed a vzad a tak by mohli být i vidět ale neprůstřelný by byl lepší a střílet by mohl jako neviditelný a také pocítitelný  což je priorita aby o tom člověk věděl a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o fanoušcích fotbalu a tak by byli fanoušci v transformeru a to by byli Lamborghini Aventadory Ultimae a také Ferrari Pisty a také s Mclareny Senny a také Mclareny Speedtaily a také Nissany GT-R Nismo a také Mercedes AMG GT Black Series a tak by mohli být oblečeny v teamu tedy stejných dresů a bouchat do bubnů a také pouštět fanfáry a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Zde bylo vloženo 65 článků.