Jdi na obsah Jdi na menu

Program: sto devadesát pět

maxresdefault.jpg

Nyní bych chtěl hovořit o použití repráků a tak by byli u auta repráky u elektromobilu který by uměl udělat stejný zvuk a to přeřazování a tak bude jeden převod elektromobilu řazen jako s automatem a tak si to lidi užijí a tak bude zvuk vždy slyšet v interiéru a také venku hlavně a to se bude cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorce a tak by byli motorky s hlukem od výfuků a tak by dokázali udělat stejný zvuk jako spalovák a tak by byli spalováky s více stupni a tak by přitom byl jeden převod a tak by si to všichni užili a hlavně venku což by viděli u motorky tedy ji projíždět a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a také by to bylo respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolce o jejich možností používat repráky k vytvoření vnějšího hluku čtyřkolky a tak by ho slyšel jezdec a také chodci a tak by to byl přesný hluk od motoru jako ve spalováku který šel slyšel a tak by mohl řádit i když by byl na jeden převod elektročtyřkolka a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a tak by byli u nich stejné zvuky jako u spalováku a tak by byli zvuky naftového motoru a to protože by se potom s kamionem mohlo jezdit a tak by byli kamiony s dokonalým zvukem a tak by byli bezpečnější a tak by upozorňoval zvukem že jede kamion a to by se náramně hodilo a také uctívalo a uznávalo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busech a tak by měli přes rapráky zvuk motoru a to normálního a tak by ho lidi dobře slyšeli a nebyli by tak tiché jak elektromobil a to by bylo důležité pro bezpečnost a tak by se zde za zádi ozývali zvuky motoru a tak by bylo cestování bezpečnější a zároveň by zvuk nikomu nevadil a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích a tak by byli tanky s možností mít zvuk díky reprákům které by byli výkonné a měli by pouštět zvuk do prostoru tanku a kam jede a tak by si to všichni užili a to i řazení u tanku i když by měl jeden převod a mohl by 160 km/h a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem  a také běžnou i věcí a také dobrou věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektrických monopostech F1 a tak by byli monoposty se zvukem jako u F1 spalováku a tak by si to všichni užili když by měl jeden převod kdyby řadila a dělala zvuky jako normální formule s motorem a to by se zavedlo a stalo normálním a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektrických Nascarech a tak by byli Nascary dokonalé a precizní ve zvuku které by byli identické se spalovákem a tak by byli motory dokonalé a nejlepší ve převodech na jeden převod a přitom by řadil jako  normální Nascar a to by se zavedlo a stalo normálním a také ceněným a také uctívaným a uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vozech GT3 a tak by měli elektromotor a tak by měli tichý chod a to by vyřešil reprák ven z auta a tak by byli také odolný proti přírodním katastrofám a tak by měl tento vůz například Audi R8 LMS zvuky jako ze závodu a tak by byli zvuky dokonalé a precizní a tak by mohli řadit i když by měl jeden stupeň a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Formuli F 3000 a tak by byli elektromobily normálně tiché a neslyšeli by je lidi a tak by měli proto repráky a ty by vydávali přesné zvuky jako F3000 tedy řev a tak by byli auta bezpečnější a dokonalý a precizní a také by byli uctívané a také uznávané a to by se cenilo a stalo respektabilní a stalo se to stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti a jejich elektrické verzi a tak by mělo například Bugatti Chiron Pur Sport zvuk V16 z repraků a tak by si to všichni užili a stali se svědky řazení motoru i když by měl jeden převod a to by se cenilo a respektovalo a také uznávalo a také uctívalo a stalo se to normálním a to je respektabilní a důmyslné a chytré.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že v místech kde jsou zimy by museli mít Bugatti Veyron topenou garáž a tak by byl v teple a tak by mohl si užívat teplých nocí bez mrznutí a tak by museli mít všechny Veyrony topenou garáž a to protože je to bůh a to se cení a respektuje a také se to stane stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Divu a jeho nutnosti být v topené garáži a tak by byli v teple v mrznoucích nocích a tak by si užívali tepla zatímco ostatní normální auta by byli venku na mrazu což by jim nevadilo a tak pro Divo je to speciální luxus který bud muset byt dodržen a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o nutností mít topenou garáž u Bugatti Centodieci a tak by byli s topenou garáží a okolo 24 stupni při mrazech a tak by si to Centodieci užilo a to protože jde o auta za 220 milionů korun a tak by si to všichni užili a stáli se svědky krásné péče o vůz a to by se přijalo a cenilo a respektovalo a také by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Bugatti Chiron SS 300+ Longtail  a tak by byli tyto auta s vytápěnými garážemi a tak by mohli byt v domech přímo s garáží a to vytápěnou a tak by si to SS užili a stali se dobře opečovávanými a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a to se cení a je to respektabiní a taky normální.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Bugatti La Voiture Noire bude mít vždy v místech kde jsou zimy vytopenou garáž a bude mít lepší péči než ostatní a to by bylo auto které stojí 430 milionů korun s tímto luxusem a tak by se auta zavedli a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a uctívá a také uznává a to je cenné a respektabiní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hondě Fireblade 2023 a tak by museli mít vytopenou garáž protože má nejlepší šasi a také je nejrychlejší a tak má mít krásnou vytopenou garáž spolu například s Pur Sportem a tak si to můžou oba užit a to lepší péče než jiných aut  a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a protože to bude tak dobré tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hodně Goldwing a jeho možnosti setrvat přes zimu ve vytopené garáži na 24 stupňů a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce pro Goldwinga a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki Hayabuse 1300 a tak by měli přes zimu luxusní teplé stání a tak by byli rozmazlovány a tak by mohli být ve 24 stupních a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to zavedlo a stalo uctívaným a taky uznávaným a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Suzuki B-King a o tom že bude muset být ve vyhřívané garáži přes zimu a tak by byli ve 24 stupních celsia a tak by mohli být motorky v luxusu který by si zasloužili protože jsou brutální a zároveň dokonalé a tak by si to všichni užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a to se cení a je to respektované.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Yamaze R1M1 a její nutnosti být v teplé garáži a tak by si to všichni užili a to jezdec a také motorka a která by v místech se zimou mohli mít 24 stupňů což je vysoký luxus a také dobrá věc a také běžná věc protože jde o stereotyp a tak by se to cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a tak si to lidi užijí a stanou se respektovanými .

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o shock wave tedy šokové vlně a tak by to byl vrtač transformer a tak  by mohl rušit mýtiny a tak by mohli vyvrtat pařezy a tak by rušil mýtiny a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věci a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to shock wave užil a tak by mohl rušit mýtiny a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mýtinách s odstraněnými stromy a tak by zde mohli být nasezeny nové stromy transformací do stromu a pak odživení stromu a tak by mohli vzniknout 100 až 2300 stromu na mýtině a to stejných tedy stejnými stromy a tak by si to všichni užili a stali se svědky vzniku nového stromořadí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o zrušených mýtinách a tak by zde mohli růst také borovice a tak by se to řešilo opět transformerem se stromy s kořeny a tak by mohli být nové stromořadí a tak by si to všichni užili tedy vzniku nového lesa a tak by byli borovice do detailu stejné a vedle sebe a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dubech a tak by duby mokli být na daných čistých mýtinách zasazeny transformery a to tak že by se transformovali vždy do stromu vedle a tak by vznikly identické stromy transformery a tak by se museli stromy odživit a tak by se stromy stali soběstační a samostatní a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o javorech a tak by na čistých mýtinách mohli začít růst javory a tak by byli stromy dokonalé a precizní pro transformaci a tak by se museli transformovat všechny stromy mezi sebou a pak odživit a to by se cenilo a respektovalo a uctívalo a také uznávalo a to se zavede a stane stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o břízách a tak by byli břízy transformovány mezi sebou a pak odživeny a tak by byli břízy napíchnutí na počítač a tak by byli odživeny a tak by byli břízy všechny stejné do detailu a to by nevadilo protože by funkci výroby kyslíku uměli všechny stejně a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a to si všichni užijí tedy dokonalé práce na čisté mýtině a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech  čtyřkolkách a tak by byli kamiony čtyřkolky s transformery a tak by mohli pohanět všechny kola u tahače a tak by byli kamiony efektivnější a silnější a tak by byli s větší silou vybavení což je důležité a tak by nevěděli skoro o návěsu a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a stalo se to respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o šestikolkách od Brabusu Mercedesu a tak by mohli pohánět všechna kola tedy šest kol a tak by si to všichni užili a stali se svědky krásné práce u šestikolky a také dobré práce a také běžné práce protože by to byl stereotyp a také normální věcí a tak by si to všichni užili a stali se prostupnými každým terénem a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busech a čtyřkolkách v transforneru a tak by byli busy čtyřkolky a také šestikolky s 6 koly a tak by byli s větší silou autobusu který by nevěděl o ničem a tak by mohl mít pořádnou motorizaci transformerem a tak by mohli byt luxusně pohaněny a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o monopostech F1 a o tom že to budou čtyřkolky a tak budou lepší v adhezi a také lépe by řezali zatáčky s oporou přední nápravy a tak by byli formule rychle a také dokonalé a tak by si to všichni užili a jejich vyšší váha kvůli 4 kolce by se dala smrštit na optimální váhu a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to se zavede a stane normálním a také se to cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o všech GT3-kách a tak by měli mít pohon 4 krát 4 a tak by byli stabilnější a také s lepší adhezí a mohli si toho více dovolovat a tak by si to všichni užili a stali se svědky královské adheze a skvělých dynamických vlastnosti a tak by mohli závodit na planetě Zemi jen na okruzích a také na planetě Závodníků Všech a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech a powerbance na jeden rok nabité a tak by se dalo dobíjet z powerbanky a to pouze tak aby měla chlazení s ventilátorkem  a tak by mohli být rekuperovány a tak by byli powerbanky pro dobíjení doplna a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a tako dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech sněžných dělech a tak by transformeři byli bez potřeby energie a tak by se dobíjeli otáčením turbíny a tak by mohli pracovat pořad a tak by byli sněžná děla dokonalá a precizní a tak by se to cenilo a tak by byli sněžná děla velmi přínosná a to se cení a také uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o úpravě počasí na dělech a tak by byli úpravy na sněžení a také studený vzduch aby sníh nezačal tát a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to by se cenilo a respektovalo a tak by bylo vše v klidu a tak by byli lidi spokojení a také by bylo počasí ideální a taky by byli mraky přivolány a tak by mohli být sněhové přeháňky.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dobrých podmínkách pro lyžování a tak by museli byt děla od počátku zapnutá a byli s provozem zadarmo a to by se cenilo a respektovalo a tak by měli být přivolány a také by se zima vracela podle nastavení počasí a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dronech a tak by byli největší drony s šířkou okolo metru a půl a tak by mohli být drony ve vzduchu i deset hodin a tak by mohli pořizovat skvělé záběry a tak by mohli ovládat s ním ulici ze shora a tak by to mohlo byt respektováno a také uctívané a také uznávané a to se cení a respektuje a také by se to stalo cenným a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dronech v provozu a tak by byli drony pořád používány  24 hodin denně a tak by řidič dronu byl dokonalý a precizní a důmyslný a chytrý a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a tako dobrou věcí a také normální věcí a také by se to stalo respektovaným a to by se cenilo a uctívalo a také uznávalo a stalo ceněným a respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o malých autíčkách a tak by byli ovládány hlasem dítěte to stop jed a nebo brzdit a tak by byli děti s věkem 8 let a tak by byli rozumní a tak by jezdili na hladké cestě a měli by měli by rozum a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to by se cenilo e respektovalo a také vážilo a také bylo perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o samostatných transformerech autech se spoluúčastí řízení a tak by byli pro technické lidi a tak by mohli jen ovládat hlasem a také by mohl řídit sám s rodinou sám transformer a tak by mohli jezdit 10 hodin a tak by mohli jezdit do omrzení a tak by se cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Austrálii a jejím vlakovém kamionu s Mercedesem a tak by v Austrálii  jezdili dlouhé kamiony  s 6 návěsy a tak by měl značku Mercedes a tak by musel být kamion silný okolo 650 koni a tak by mohli tahat tento kolos a to by se cenilo a respektovalo a to se zavede a stane stereotypem a běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dlouhém kamionu se značkou Daf který budu tahat 6 návěsů a tak by byli Dafy dokonalé prověřené a tak by byli kamiony dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak si to všichni užijí a tak bude Daf tahat tyto kolosy v Austrálii a tak se to zvedne a stane stereotypem  a také dokonalým a precizním a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Iveccu a jeho použití pro tahání šesti návěsů a tak by byli návěsy dokonalé a tak by byli kamiony dokonalé a precizní a také výborné a nejlepší a tak si to všichni užijí tedy kamion a řidiči a tak budou Ivecca dobrými tahači a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a je to respektabilní

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Volvu a jeho kolosu šesti návěsů a tak by byli s výkonem 650 koní a tak by mohli být lidi spokojeni a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to by se cenilo a respektovalo a tak by si to lidi užili a stali se svědky dobré práce při tahání těchto kolosů a to se cení a respektuje a uctívá a uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Renaultu kamionu a tak by byli kamiony použity pro tahání a Renault by tak mohl tahat 6 návěsů a tak by mohli převážet v klidu šest návěsů a také s radostí a tak by byli lidi spokojeni s kamiony a tak by si to užili a to s kolosem za jízdy a tak by mohli být vždy k dispozici a taky by si to užili jako transformeři a také lidi a to se cení a respektuje a tak by byli kamiony transformeři o tom všechny informování tedy o tahání návěsů v 6 kusech a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že bude táhnout  6 návěsu a to transformery a tak budou muset měnit kamiony mezi sebou a tak by museli být pět nebo 6 kamionů v jednom a tak by si to lidi užili a transformeři taky protože by odvezli velký náklad a to úplně klidně a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak by byli kamiony vždy připravené a provoz by byl zadarmo a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit elektromobilech a jejich možností parkovat kdekoliv bude majitel chtít tady budou mít možnost ve městě zaparkovat všude a tak by byli elektromobily začleněny že si jich budou moci užívat a to by se cenilo a také uctívalo a také uznávalo a tak by si to lidi užili a mohli by je zaparkovat kam by chtěl bez poplatku za parkovaní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektromotorkách a tak by byli motorky s možností parkovat všude a to bez nutnosti platit za to a to se cení a respektuje a je to dokonalé a precizní a tak by si to všichni užili a stali se svědky že by mohli parkovat všude kde by si zamanuli a to se bude cenit a respektovat a také se to stane stereotypem a také běžnou věcí a tako dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolce a tak by byli s možností všude parkovat tedy jako elektromobily  a tak by musely být označení a tak by muselo být jasné že by mohli také parkovat a neplatili nic za parkování podle potřeby tedy i například na Václavském Náměstí a tak by si to čtyřkolky užili a stali se svědky že by si to užili a stali se svědky výborné práce u čtyřkolky.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o elektrických tancích a tak by byli tanky s možností parkovat všude kde by majitel chtěl a tak by byli parkování zadarmo a tak by byli tanky dokonalé a precizní a tedy s možnosti parkování všude a to se cení e je to respektované a také uctívané a také uznávané a to se stane respektabilní a také běžnou věcí a také dobrou věcí a normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dalších autech jako elektromobilech a tak by byli lidi s těmito vozy s možností parkovat všude kde by chtěli a také by placení také bylo zadarmo kdy by chtěl a to by se cenilo na jak dlouho by chtěli a to by se cenilo a respektovalo a uctívalo a uznávalo a to by se stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Peugeotech a tak by měl být Supersport Peugeot a tak by byli Peugeoty dobrými supersporty s příkladným designem a tak by mohli použít design aktuálních modelů které budou krásní a tak by byli Peugeoty s motorem minimálně s 750 koni a také by stali okolo 3 milionů Eur a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportu od Renaultu a tak by byli s motory dány dobře a tak by mohli auta být dobrá a tak by byli supersporty minimálně s výkonem 700 koní a tak by si to užili řidiči a tak se stali dobrými auty které by byli konkurence schopní a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Citroenu a také jejich  supersportech a tak by měl být pěkný podle jejich dnešních modelů a tak by byli supersporty využívány a tak by měli dobré výsledky v testech kdy by chtěli být taky nejlepší a tak by si to mohli jít koupit a to by bylo důmyslné a chytré a to za zhruba 2,5 milionů Eur a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hyundai a tak by byli tyto značky se supersporty a také s výkonem okolo 750 koni a tak by měli dobrou průpravu dnešních sportovních modelů a tak by mohli stát okolo 2,5 milionu Eur a tak by si to mohli užit a tak by byli auta schopná jezdit rychle ve městě a tak by byli Hyundaie žádané a tak by se zavedli a stali se krásnými vozy a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Kie a ta má již model sportovní jako Kia Stinger a tak by měli přijít s něčím tvrdším a tak by Kia byla žádaná a také s výkonem jen okolo 750 koní a tak by si to lidi nesmírně užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí z prodeje protože by stali tyto Kie 3 miliony Eur a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Opelu a jeho supersportu a tak by byli supersporty s výkonem okolo 800 koní a tak po vzoru Opelu Speedster by mohli byt Opely kvalitní protože jsou dokonalé a skvělé a tak by byli tyto supersporty výborné a s nimi by se vyhrávalo a tak by byli vozy krásné a dokonalé a precizní a tak by byli podle ZBK v designu také horší ale byl by pěkný a to se cení a respektuje a taky by stál okolo 3,5 milionů Eur.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o supersportu Škoda a tak by byli tyto supersporty dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli Škodovky s dobrou cenou na 3 milionech Eur a tak by byli interiéry krásné a také design by byl krásně provedený podobně jako Audi R8 ale lepší a tak budou Škodovky dokonalé a precizní a také výborná a dokonalá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o VW a jeho supersportu a tak by byli supersporty kvalitní a také krásné po vzoru Arteonu a tak by byli supersporty s cenou 3 miliony Eur a tak by mohli mít 750 koni a byly by i hybridní a také by měl mít výkon 900 koní a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Volvu a jejich elektrickém supersportu a tak by byli supersporty elektrické a tak by měli být transformeři s výkonem 750 koní a tak by mohli vypadat jako Ferrari a tak by mohli být krásní a to by byla priorita tedy krása aby byli chtěné a tak by museli být krásné a tak by to mělo být perfektní a dokonalé a precizní a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Seatu a jeho možnosti vyrábět supersporty Seaty protože budou chtít peníze za licenci a tak by muselo byt zaplaceno ve výši 10 miliard korun a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a tak se to cení a je to respektabilní a také se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kolech a jejich funkci jako power bance a tak pro auta by byli power banky u aut kde by mohla být dobíjena auta a tak by mohli převzít energii z kola které by bylo v režimu power banky a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane perfektním a nejlepším.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Power bance pro auta a to by bylo skate a tak by mohli baterky transformera s možností jet autem a tak by skate byl power bankou a tak by byli skaty dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a tako uznávalo a to je respektabilní a protože by to bylo tak dobré tak by skate mohli dobít auta i o 50 procent a to už by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o koloběžce která by šla propojit s autem a tak by mohla fungovat jako power banka a tak by byli Power banky dokonalé a precizní a tak by mohli dobít auto z 20 procent na 50 procent za 20 minut díky koloběžce a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se zavede a bude respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o segwayi který by převáželi například SUV a tak by šlo tento segway použit jako power banku a tak by byli power banky segwaye a ty by dokázali nabít za 20 minut z 20 procent na 50 procent a to by se hodilo a stalo se to stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o bruslích a tak by byli brusle s možností dobít auto jako power banka a tak by byli s možností dobít auto na 50 procent baterie z 20 procent za 20 minut a tak by se tyto power banky hodili a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to všichni užili a stali se spokojenými a to je dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Renaulty by měli určitě dobrý zvuk a tak by  transformeři mohli být s výkonem 750 koní a tak by se mohli auta předvádět dobře a tak by byli auta dokonalá a precizní a také  by se stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální mí věcí a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by Peugeoty měli dobrý zvuk a tak by měli dobrý bariton z V8ky a tak by mohli být motory s dobrým zvukem s dokonalou pečlivostí a tak by mohli konkurovat Mercedesu AMG ONE a také dobrým a lepším zvukem než AMG ONE protože je to 1,6-ka a tak by byla auta s dokonalým zvukem a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobrého zvuku.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Citroenech supersportech a tak by byli Citroeny s dokonalým zvukem a také s výkonem okolo 700 koní a tak by měli krásný a omamný zvuk a tak by mohli byt brutálně rychlé a také s dobrým soudtrackem a to se zavede z motoru z výfuků a tak by to byli spalováky a mohli by být hybridy s dalšími 100 koni a tak by si to všichni užili a stali se respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Hyundaích a tak by byli tyto supersporty s nejlepším zvukem protože Hyundai zvuky umí jako u I 20 N s 200 koni a tak by mohli mít krásný vypiplaný zvuk a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektovaným a bude to zábavné na celém světě a jeho zvuk bude božský.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Opelu a tak by byli supersporty s dokonalým až omamným zvukem a tak by byl zvuk skvělí a tak by byli se 750 koni za 3,5 milionu Eur a tak by měl dobrý zvuk a tak by si to lidi užili tedy svědky nádherného soundtracku a tak by se zavedli a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a respektovat a to se uctívá a také uznává.

 

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Vídni která má jako jediná semafory s blikáním oranžové a mohla být s bliknutím červené a tak by byli tyto funkce tedy na celém světě a to protože je to bezpečné a člověk  je lépe informován kdy se ví lépe kdy bude červená  a tak by si to všichni užili a stali s stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Zemi a také lepším zvukům pro slepce a tak by měli být příjemnější a taky by byli zvuky rychlé a pro slepce příjemnější a tak by byli slepci s lepším a hlasitým zvukem a zlepšil se mu život a tak by si to velmi lidi užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane precizním a také každou denním chlebem a tak by si to všichni užili a stalo se to normální věcí a krásnou věcí pro slepce.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Humoru a jejím lepším zvuku pro ozvučené přechody a tak by měli být příkladem a takový by měl být příkladem a také rychlé a tak by měli se myslet na slepce a tak by byli slepci šťastní a spokojeni a to se cení a respektuje a také uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bohatých a jeho semaforu pro slepce s lepším zvukem a tak by byli slepci dokonalý a precizní a také by byli zvuky rychlé ale příjemné což by byla priorita věci a tak by se nabídlo slepcům krásné město s tím že se na ně myslí a tak by byli slepci spokojení a tak by byli s tímto zvukem všude a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Machrovské planetě a tak by byli zde přechody pro chodce s lepším zvukem a také příjemným a také rychlý a tak by byli slepci dobře zajištění a tak by mohli vědět a znát tento zvuk a tak by ho slyšeli už zdálky a tak by byli slepci dokonalý a precizní a tak byli šťastní a spokojení a to by se cenila a také uznávalo a také uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Citroenu C 5 a to v provedení Landaulet a tak by byli Citroeny dokonalé a precizní a měli by vzadu odkrytou střechu jako u Maybachu Landauletu a tak by byli auta dokonalé a precizní a tak by auta byli skvělé a dobře přijaty a tak by byli Citroeny světové a také perfektní a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Renaultu Landaulet a tak by to mohli být Renaulty Talismany Landaulety a tak by byli vozy dokonalé a precizní s odkrytou srolovanou zadní částí pro cestující vzadu a tak by mohli si užívat lidi elektromobilu a tak by mohli vydávat zvuk motoru a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Peugeotu Landaulet a tak by byli Landaulety Peugeoty 407 a tak by byli vozy se střechou srolovanou a tak by byli luxusní a také důmyslní a chytří a tak by byli Peugeoty dokonalé a precizní a také perfektní a nejlepší a to by se cenilo a uznávalo a také uctívalo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kameře u motorky vysílané na dysplayi a tak by zde navigace podle kamery byla vidět a tak by viděli u řídítek přímo cestující na kameře a na ní by se zobrazovali šipky a vzdáleností do odbočení a také maximální rychlost a také čas dojezdu a další odbočku a tak by byli motorky s dobrou navigací a tak by mohli jezdit pořad s touto navigací a to se cenní a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolce s kamerou a tak by měli navigaci v kameře u displaye a tak by byli čtyřkolky dobré s dobrou navigací a taky by mohla být realita s kamerou s vysíláním šipky jako u Mercedesu S 2023 a tak by byli tyto navigace dokonalé a precizní a taky by si to všichni užili a stali se svědky dobré navigace a tak by se to chytlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich navigaci do kokpitu a tak by byli v kokpitu kamery které by naváděli na živém přenosu šipky také dojezd metry také a také by mluvila a šla by nastavit hlasitost a tak by si to lidi užili a stali se svědky dokonalé a precizní práce a tak by byli F1 dobré v navigování a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mariánském přikopu a jeho dosažení dna Bugattim Chironem Sport a tak by mohli klesnout až do hloubky 10000 metrů a tak by byli Chirony dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli Chirony s dobrým zážitkem a s hrnutím s dokonalou integritou tedy nemožnosti aby sem natekla voda a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari Laferrari a jejich klesnutí na dno Mariánského příkopu a tak by byli s dokonalou integritou a také s dostatkem vzduchu a tak by byli auta dokonalá a precizní a také dobrá a tak by byli Laferrari se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektabilní a také skvělým a to se cení a je to respektováno.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mclarenu P1 a tak by byli P1ky dobří v potápění a tak by měli dokonalou integritu a tak by vydrželi tlak vody na dně Mariánského příkopu a tak by byli P1 s dostatkem vzduchu a tak by mohli klesat s dobrou prací a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to by se zavedlo a stalo respektabilním a to se cení a je respektovaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Porsche 918 Spyder a tak by byli tyto auta dokonalým a precizní s integritou se sundavací střechou a tak by i 918-ky byli dokonalé a perfektní a tak by měli dobrou integritu a tak by nemohla protéct ani kapka do interiéru a to by se cenilo a respektovalo a také by to bylo důmyslné a chytré a tak by nemohla protéct ani kapka do interiéru a to by se cenilo a respektovalo a také by to bylo dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Koenigseggu Jesko a tak by byli Jeska dokonalé a precizní s integritou pro klesnutím do Mariánského přikopu a tak by byli tyto příkopy dosaženy dna a tak by mohli prozkoumat ryby a živočichy a taky by zjistili co zde žije v takovém tlaku a to se cenní a také respektuje a uctívá a také uznává a také je to normální a perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o domluvě mezi řidiči F1 monopostu a tak by si to taky domluvili kdo koho nechá vyhrát když bude mít vítězství na dosah a tak by byli auta dokonalá a precizní a tak by mohli jed naplno a to by se cenilo a respektovalo a tak by se hrálo o 1 místo a tak by se domluvili kdo pustí koho a to se cení a respektuje v Championátu F1.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Moto GP a tak by se tedy domluvili kdo koho pustí při tom když bude mít kolega výhru na dosah a tak by se domluvili a tak by věděli kdo koho nechá vyhrát a tak by se to zavedlo a stalo se to respektovanými a také uctívanými a také normální věcí a také se to stalo stereotypem a také dobrou věcí a také běžnou věcí a normální věcí a tak by si to všichni užili a stalo se to respektovaným a to se uctívaným a také uznávaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by v závodech v GT3 mohli se domluvit kolegové kdo koho nechá vyhrát a tak by byli ti s větším množstvím bodu mít před kolegou z teamu přednost a tak by si to všichni užili a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to všichni užili a stali se respektovaným a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by se řidiči Nascaru domlouvali kdo koho nechá vyhrát a tak by to byla stájová strategie a tak by byli auta dokonalá a precizní a tak by byli skvělé a také dokonalý a tak by byli Nascary stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane respektovaným a také uznávaným a také uctívaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by se domluvili kdo koho nechá vyhrát v závodu tedy domlouvat na planetě Závodníku Všech a tak by se to cenilo a respektovalo a uctívalo a také uznávalo a také by to bylo respektabilní a také normální a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektované.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by mezi značkami tuningu bude mít vždy poslední slovo Brabus a to protože je nejvýkonnější a tak by tato auta byli Brabusy s posledním slovem aut exkluzivní a tak by mohli být rychle jen a také uznávaný a také uctívaný a tak by si to zasloužili protože dělá Brabus nejrychlejší SUV a tak by Brabus GLE 900 Rocket Edition mohl až 330 km/h a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech ABT co by měli respekt dokonalý a tak by byl  Abt dokonalý a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli Abty krásné auta jako Audi RSQ8-R a tak by mohli být tyto auta bossové s posledním slovem a to se cení a respektuje a také je to stereotyp a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mansory a tak by byli tyto vozy s respektem a také s posledním slovem a také největší respekt by měl jako boss a hlavní slovo mezi všemi a tak by byli Mansory také respektovanými a dokonalými jako by byl  Brabus  a nemuseli by být v jeho přítomnosti Mansory zticha a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a také je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu a tak by byli tyto vozy vtipálci a to Mercedes S 63 AMG a tak budou mít vtipné poznámky a tak budou mít vtípky a slengy také používat a to se cení a respektuje a také Mercedesy jsou nejlepší z trojice prémiových značek a tak budou vtipkovat a to se cení a respektuje a také uznává a uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Brabusu 6 krát 6 a tak tento vůz bude vážný protože bude největší a také respektovaný od pohledu a tak bude mít místo a projede vším a tak bude Brabus dokonalý a precizní v terénu a také na cestě a také bude tedy vážný a to se cení a respektuje a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že Lamborghini Aventador SVJ bude potřeba vidět v parkování a tak budou muset dávat pozor na prahy a také na nárazníky a tak budou parkovat a tak by mohli se cenit jako terénní auto a to by bylo dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by byli uctívány a také uznávaní a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mercedesu G 65 AMG a tak by byli tyto vozy předvídatelní a používané a možné aby byli tyto vozy s možností parkovat v každé situaci a tak budou předvídat což bude priorita s autonomním chováním a tak si to muži užijí a také bude respektovaným a také uctívaným a také uznávaným a to se cení a také respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o BMW M4 CSL a tak by byli tyto vozy s předvídáním a také parkováním samotným a tak by vozy taky byli dokonalý a precizní a taky by byli CSL-ka dobrá na parkování a tak by uměli zaparkovat všude a tak si to užijí a taky přepínání mezi zpátečkou a také směrem před a tak budou auta dokonalé a tak si to všichni užiji a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Ferrari 458 Italia a tak by byli tyto auta pro předvídání a také parkování a taky by tak byli schopni zaparkovat prakticky všude a tak by byli dobrými vozy s parkingem a tak by si to lidi užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to protože je to stereotyp a také skvělá věc.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Audi RS6 2023 a tak by byli auta dokonalá a precizní a uměli by předvídat a také by uměli parkovat a to dokonale a precizně s předvídáním a tak by si to lidi užili tedy auta a lidi by byli dokonalý a precizní a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech autech a jejich možnosti dosáhnout na kokosy a tak budou moci sbírat na ostrově s kokosy a tak bude trh s kokosy bohatý a dokonalý a precizní a tak si to všichni užili a stali stereotypem a také běžnou věcí a dobrou věcí a normální věcí a tak si to lidi vychutnají a tak například Ferrari 488 Pista bude sbírat kokosy.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o transformerech ve výšce 7 metrů a tak dosáhnou na kokosy a tak budou kokosy dosažitelné a tak bude strom zásobovat kokosy a také připravovat ovoce na vývoz tedy protože taky si to mohli užit a stalo se používanými a to se cení a respektuje a uctívá a uznává a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolkách a jejich možnosti dosáhnout na kokosy a tak bude trh na ostrově zásoben kokosy a také bude připravovat ovoce na vývoz tedy proto si tak budou moci čtyřkolky si to užit a tak se stanou používanými a to se cení a respektuje a uctívá a uznává a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich možnosti dosáhnout na kokosy a tak budou trhy na ostrově způsobeny kokosy a také budou připraveny kokosy na export a tak bude kokosů dostatek a monopost s výškou 4 metry a tak dosáhnou na kokosy a to se cení a respektuje a uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit kamionu a tak by byli kamiony s dosáhnutím na kokosy a tak budou s zásobovat trh na ostrově a tak budou expedovány na export a tak budou kokosy dokonalé a precizní a také budou v klidu sbírány a to se zavede a budou se střídat kamiony a budou mít 9 metrů a v klidu dosáhnou na kokosy a to se bude cenit a respektovat.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busu který by byl pro sbírání kokosů a to protože na ně dosáhnou a tak zásobuje trh na ostrově a také jiné trhy na světě a tak budou kokosy dokonalý a precizní a  bude z něj vyráběny cukrový a také kokosový šampon a také kokosové mýdlo a kokosová zmrzlina a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vyznačených místech pro drifty ve vzduchu a tak budou auta létat ve vzduchu a tak budou dělat drifty ve vzduchu a tak by byli drifty ve vzduchu dostupné na daných plochách a tak jako Mimoňské letiště a tak budou drifty se prováděním ve vzduchu a tak si to všichni užiji a tak budou dokonalý a precizní a tak budou moci driftovat ve vzduchu hrnutím vzhůru a do předu a do stran a tak to půjde a tak to bude geniální.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motocyklech a jejich driftech ve vzduchu a na daných místech povoleny tyto drifty a tak bude moci motorka driftovat ve vzduchu ve výšce 1 metr a tak si to všichni užijí a stane se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a také uctívá a také uznává a to se zavede a stane respektovaným a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a tak by byli drifty ve vzduchu na daných místech a tak by byli kamiony s možností driftovat ve vzduchu a tak se stejným s drifty jako na zemi a tak budou kamiony dobří drifteři ve vzduchu a tak se to stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje a také uznává a to je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich monopostech a tak by byli monoposty s možností driftovat ve vzduchu a tak by na daných místech s drifty byli prováděny a tak by mohli driftovat ve výšce 1 metr a tak by mohl v rychlosti jako na zemi driftovat a tak by se ten monopost ovládal jako na zemi a tak budou ve vzduchu a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech GT3 a jejich driftech a tak by mohli driftovat a na letištích které jsou opuštěné a tak by byli s auty dokonalé a precizní a také jejich driftech a tak by mohli driftovat na letištích  které jsou málo používané a tak by byli s auty dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si tu užili a stali se svědky dobrých driftů ve vzduchu a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o dětských sedačkách s airbagy a tak by je měli po stranách a tak by byli děti chráněni proti nárazu a tak by se jim nemohlo nic stát a tak by děti byli v pořádku a stali se dobře chráněnými a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a stane se to stereotypem a také běžnou věci a také dobrou věci a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a jejich airbazích na sedačkách po stranách a tak budou kamiony dokonalými stroji s dobrou bezpečností a tak budou sedačky mít po stranách dva airbagy dohromady a tak si to lidi užijí kdyby havarovali a tak by se to zavedlo stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích a jejich airbagu po stranách sedaček a tak by byli sedačky s ochranou airbagy a tak by měli oba cestující ve předu airbagy po stranách sedaček a tak by byli lépe chránění a tak by mohli být v bezpečí a také v klidu a tak se to zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kabrioletu a jejich airbagu po stranách sedačky a dohromady dvě a to by se cenilo a respektovalo a také uznávalo a také uctívalo a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to by se cenilo a bylo to efektivní a také denním chlebem pro jízdy a bouračkách tedy kabriolety budou bezpečnější a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich airbagu a tak by měli po stranách airbagy a tak by byli lidi v bezpečí a také ve větším klidu  a tak by si to užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se bude cenit a respektovat a také uctívat a také uznávat  a to se zavede a stane se to velmi používaným a tak si to lidi užijí a také se stanou svědky dobré ochrany a tak budou řidiči v bezpečí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3 a tak by měli ve voze airbagy a tak by měli airbagy po stranách sedaček a tak by byli GT3-ky nejlepší v bezpečnosti a tak by byli ochráněni a tak by byli dokonalý a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si to všichni užili a stalo se to respektovaným a také dobrou věcí a také běžnou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že mota budou číst značky a tak by byli motorky se čtením značek a přizpůsobování rychlosti a také přednost v jízdě a také přikázaných směru jízdy a tak by si to lidi užili protože by byli motorky samostatné a také soběstačné a tak by si to užili a stali se svědky transformerů v akci a tak by byli transformeři se čtením značek a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich čtení značek a to transformery a tak by byli transformeři dokonalý s čtením značek a tak by byli značky zvýrazněny a ty by nepřehlédli značku tedy transformeři a tak by si toho lidi užili a byli by svědky dobré práce u monopostů a to by bylo zavedeno a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a tak by byli kamiony s možností číst značky a tak by transformeři četli značky a tak by mohli být kamiony samostatné a soběstačné a tak by byli dokonalý a precizní a také důmyslné a chytré a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné práce kamionu a jeho dokonalosti a preciznosti a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busech a tak by byli busy s transformery se čtením značek a tak by transformeři četli značky a taky by mohli být geniální a skvělé a soběstačné a tak by byli transformeři s dobrou prací a byli by lidé svědky dobré práce a tak by jim věřili na sto procent a tak by si to lidi užili a stali se svědky krásné práce busu a to by se cenilo a respektovalo a bus by četl značky dokonale a precizně.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o neviditelných motorkách v Camptonu a tak by byli s lidmi na motorce neviditelní protože by byli součástí motorky a tak co je součástí motorky je neviditelné a tak by byli motorky v klidu a mohli by hlídat Campton který je v L.A. a USA a je to problematická čtvrt a tak zde má skoro každý mříže na oknech a proto by se to cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o autech a to Audi RSQ8 v Camptonu a tak by byli tyto 600 koňové auta neviditelná v Camptonu a tak by byli zde nastoleny nové možnosti ochrany a pořádků a tak by byli s dokonalou prací a tak by nemohli lidi kteří dělají zločiny je dělat a tak by byli dokonalé a precizní a důmyslné a chytré a tak by se auta dokonale využila a tak by byli auta každý den v práci a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tanku a tak by byli v Comptonu neviditelní i viditelní podle příležitosti a tak by byli tanky dokonalé a precizní a taky neprůstřelné a tak by měli 100 procentní opancéřovaní a tak by byli auta dokonalá a precizní a tak by byli lidi spokojeni s tanky protože by dělali respekt a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o neviditelném kamionu a prostupném a tak by byli kamiony zde s policisty a tak by hlídali zločiny a tak by měli vše pod kontrolou a tak by byli lidi dokonalý a precizní a tak by si dával pozor a tak by museli v Comptonu hlídat své chování a tak by si to lidi užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tříkolkách a jejich řidiči který by byli neviditelní a tak by mohli hlídat v Comptonu v drsné čtvrti a tak by mohli být zneviditelněny a také s jezdci policistou a tak by byli s motorkou propojen a tak by byli také neviditelní a tak by si to oba užili a stali se viditelnými kdyby zaznamenali nějaký zločin a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o čtyřkolkách a tak by byli čtyřkolky neviditelné a tak by byli neviditelné a tak by byli lidi schopní být neviditelní se čtyřkolkami a také prostupní a tak by mohlo být dokonalé a také bezpečně v Comptonu a tak by byli lidi spokojeny a tak by si oddechli že Compton je bezpečný a to protože je to dnes drsná čtvrť a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o samoumývacích podbězích u SUV a tak by byli tato místa kam se nedostane myčka sami omývány transformerem a tak by byli podběhy umývány vodou kterou by měli v rezervoáru a tak by byli s šamponem a tak by mohli umýt podběhy a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to se stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o samoumytí auta supersportru a tak by byli využívány s dobrým transformerem a tak by byli bahno nebo špína čištěna na transformeru a tak by stříkal transformer do podběhu vodu kterou by musel mít v rezervoáru a tak by byli podběhy dokonalé čisté a tak by si to lidi užili a měli by čisté podběhy což se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchých které můžou umývat podběhy které se v myčce neumyjí a tak by musel vozit rezervoár s vodou a šamponem a tak by byli umyty podběhy a tak by byli auta čistá a auta by měla lepší pocit protože do podběhu je dobře vidět a tak si auto zaslouží mít dost vody aby se umylo a tak by si to všichni užili tedy auta řidiči a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3 a jejich umývání podběhů a tak by byli s vodou s rezervoárem a tak by šlo o moment a tak by mohli být umyty podběhy a tak by byli podběhy dobře vidět a tak by se to cenilo a to protože jde o věc která se v myčce neumyje a tak by byli sami umývání dokonale a precizně a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a stalo se to normální věcí.

 

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že dorty se budou převážet vzduchem a to protože budou bezpečně převezeny a tak by mohli dosáhnout cíle v pořádku a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a to se  stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane každodenním chlebem a tak budou dorty přepraveny vždy perfektně a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o KFC a jeho převozu vzduchem a tak budou všechny objednávky doručovány ve vláčku ve městě na domy a tak budou například nad Zlínem létat z jedné části Zlína na druhou a vysoko a to se bude cenit a respektovat a také cenit a uznávat a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Mcdonaldu a tak by byli Mcdonaldy doručovány vzduchem a tak by byli nejrychlejší u cíle a tak by byli auta jak Lamborghini Aventador Ultimae pro provoz ve vzduchu jak dělané a tak by mohli doručit zásilku brzo a co nejrychleji a to se cení a respektuje a také uctívá a bude to běžné a také dobré a to protože to bude stereotyp.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Burger Kingu a tak by byli Burger Kingy s autem Ferrari 458 Speciale a tak by mohli ve vláčku dopravit jídlo k zákazníkovi který by už čekal venku a tak by mohli přistát podle možností přístupných bodu které by zákazník znal a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a lidi by byli spokojeni a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Pandě a jejím rozvozu a tak by byla Panda s vozy Bugatti Divo a tak by mohli být doručovány a jídla do pár minut než by proletěli městem a tak by mohli přistát na možných portech a tam už by čekala zákaznice nebo zákazník a tak by si to užili a tak by bylo jídlo z Pandy dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o objednávkách v Subway a tak by měli Mclaren Senna a ten by doručoval objednané jídlo a tak by byli placení na místě kartou nebo hotově a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to všichni užili a stáli se zavedeným a respektovaným a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o bouračkách a jejich opravách tedy by nebyl vůz jako z fabriky a tak by se brali buď vozy úplně nové nebo opravené a tak by byli lepší kupovat vozy nové protože například nabourané Bentley Bentayga by už nikdy nebyli tak dokonalá a precizní jako od novoty a taky by 306 km/h nemusel zvládnout perfektně a to je důležité posoudit a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Motorkářů a tak by zde byla policejní motorka Kawasaki H2 a tak by měla majáky ,sirény a také rádio a také radar a tak by mohl lapit lidi kdyby jeli například na 130 km/h 250 km/h a tak by dostal pokutu a tak by zapnul majáky a zastavil motocykl a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bugatti a tak by mohli jezdit Kawasaki H2 až 330 km/h a tak by mohli být vždy na dosah daným vozům Bugatti a to se cení a respektuje a uznává a uctívá a tak se jezdec stane na H2 dobrou volbou a tak budou zastavovat auta na překročení rychlosti a také náhodné kontroly a také měření ve městě a to se cení a respektuje a také je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Machrovské planetě a tak by zde operovali Kawasaki H2 a tak budou planety dokonalé a precizní a také dobré s tímto motocyklem a tak budou moci jezdit tyto motorky na této planetě a budou moci operovat s překročením rychlosti dále namátkové zastávky a také měření ve městě což je důležité pro bezpečnost a to se cení a je respektované.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Bohatých a tak by byli zde motorky Kawasaki H2 a tak by byli s majáky ,sirénami ,rádiem a také měření za jízdy a tak by zastavovali hříšníky s rychlostí a také namátkové kontroly a ověřovaní jestli nepožil člověk alkohol a tak by si to dobře užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o planetě Humoru a tak by zde operovali Kawasaki H2 a jako policejní a tak by měli majáky a sirény a rádio a také počítač pro lustraci a jízdu tedy rychlost tedy měření a tak by zastavovali za rychlost a také namátkové kontroly a také měření ve městech kde by musel být pořádek a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o velnessu pro sanitky a tak by si po čase zasloužili velness sanitky za dobrou práci u Záchranné služby a tak by jí mohli umývat každý den a také sušit ručními fukary a také by se jim masírovali kola a také by se čistili podvozky a tak by byli velness pro sanitky dostatečný a dokonalý a precizní  a to by se cenilo a respektovalo a také uznávalo a také uctívalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit desinfekci u sanitek a tak by byli sanitky dokonalé a precizní a tak by se jim jednou za čas dezinfikoval interiér a tak by byli vyčištěna a to čistícími prostředky a tak by byli sanitky čisté a schopné pro práci a to se cení a respektuje a také je to chytré a tak by byli pacienti v čistotě a tak by byli čisté a to na prvním místě a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o busech a jejich kanonech v sedačkách a tak by lidi seděli na kanonech a tak by mohli sedět a to na granátometech a také na kanonech a tak by si ničeho nevšimli a zbraně by byli napasovány do sedaček a tak by to byl dobrý zážitek a to protože by busy byli nejlepší v množství munice a tak by byli v každé sedačce i 3 náboje pro RPG neboli bazuku a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a tak by byli kamiony s bombami v sedačkách a tak by byli v sedačkách i 30 bomb a tak by mohli mít granátomet a s těmito bombami by tak byli kamiony dokonalý a precizní a také důmyslní a chytří a tak by se kamiony po busech stali druhým nejvíce obsahujícím munice a tak by si to všichni užili a každý kamionář by si to užíval.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a to že by měli v sedačkách bomby a to granátomety a tak by byli tyto bomby dokonalé a precizní a dost ničivé a tak by byli na sedačkách s granátovými střelami a tak by si to mohli užít a tak by byli SUV hodně dobří s možností munice a tak by se to cenilo a respektovalo a také uznávalo a také uctívalo a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchy a tak by byli hothatche se střelami z granátometu a také munice z kulometu a tak by mohli sedět na zajištěných bombách a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobrého provozu jak by uměli jen že by zde byli 100-ky nábojů a raket a tak by byli bomby také velmi ničivé a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o limuzínách jako Mercedes S 63 AMG 2023 a tak by byli vozy dokonalé a precizní a mohli by lidé sedět na bombách a tak by byli s klidem že by bomby nevybuchly protože by byli zajištěny a zaplombovány a tak by byli zbraně v autě bezpečné a tak by si to všichni užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tancích a tak by byli munice v tanku se zbraněmi a to pod sedačkami a tak by řidič seděl na raketách a tak by byli zajištěny a nikdy by neexplodovali protože by byli zajištěny a také zaplombování a nabíjeli se až po transformaci z auta do robotu a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a to se zavede a stane respektovaným.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že koně budou převáženy jen vzduchem a tak by koně byli bezpečně převezeny vzduchem a tak by jeli vláčkem ve městě 50 km/h a také mimo město do 130 km/h v řadách a odstupech za sebou a tak by byli koně bezpečně dopraveny a také s klidem který koně potřebují aby se nesplašili a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o převozu dinosaurů a tak by mohli jen vzduchem a tak by byli vyloženy bez možnosti útěku zvířete a tak budou triceratopsové dokonalý a precizní a také bezpečně převezeny a také by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje a uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o raptorech a tak by byli velociraptoři s převozem jen ve vzduchu a tak by mohli bezpečně překonat i 5000 kilometrů přes moře a tak by mohli letět do 300 km/h a tak by byl vždy raptor převezen v pořádku a tak by byli všichni spokojeni s převozem a tak by raptoři byli bezpečně přepraveny a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o velkém vozíku pro tyranosaura Rexe a tak by měl velký vozík a tak by mohli letět vzduchem a tak by mohl si letět v klidu městem 50 km/h a mezi město 130 km/h a také přes moře 300 km/h a tak by byli tyranosauři nucení být převezeny i vzduchem protože na zemi by mohli utéct což by byla katastrofa a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o mamutech a tak by byli mamuti nalezeny a také doručeni na tuto planetu a tak by mohli cestovat jen vzduchem a tak by byli mamuti dokonalý a precizní a tak by mohli být v Jurském parku a tak by byli pro lidi dokonalý a precizní a lidé by na ně byli zvědaví a protože by to tak bylo tak by museli být dobře převezeny a to by šlo jen vzduchem a to by se stalo pravidlem.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o slonech převezených jen vzduchem a tak by byli sloni vždy převáženy jen vzduchem a tak by mohli být bezpečnější převozy bez havárií na zemi a tak by jako v letadle bylo i u aut létaní nejbezpečnější na světě a to by se prověřilo s cestováním se slony a tak by si to všichni užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o převozu nosorožců a to by byli vždy ve vzduchu a tak by byli převozy bezpečné a dokonalé a precizní a tak by byli nosorožci nejbezpečnější tedy vzduchem převezení do cíle tedy do Zoologické zahrady a tak by byli nosorožci na místě v pořádku a lidé by si to užili tedy bezpečného a klidného letu a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o letištích pro auta a tak by byli letiště například pro Lamborghini Aventador Ultimae a tak by mohli na tomto vyhrazeném letišti vzlétat tedy by nevzlétali na letištích pro letadla a tak se na speciálních letištích kterých je v ČR spousta jako například v Minoni a také ve Vyškově a tak by zde mohli vzlétat a tak by zde bylo letiště pro auta a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o motorkách a jejich letišti stejném jako pro auta a tak by zde museli vzlétat a tak by byli zde velicí věže a ty by naváděli auta na jakou letovou hladinu mají klesnout nebo vzlétnout a tak by si to všichni užili a stali se svědky jak motorka letí 130 km/h mezi městy a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o kamionech a o tom že by zde na těchto letištích mohli startovat kolmo vzhůru a tak by byli kamiony s možností vzletu do dalekých cest jen z těchto letišť a tak by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se zavede a stane denním chlebem těchto letišť a tak se to chytne a stane respektabilním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o letištích pro tanky a tak by bylo letiště pro auta ,motorky a také kamiony a tak by byli na těchto letištích i tanky s možností letu daleko a tak by byli tanky s dobrým doletem a také dobrým výkonem a tak by mohli letět přes Pacifik i 500 km/h a s tím že by je hlídala hlavní řídící Věž a tak by udávali instrukce pro změny hladiny letu a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vzletu vrtulníku jako je Viper nebo Apache a také Marien One a tak by se vzlétalo a do velkých dálek na všech opuštěných letištích a tak by byli letiště také pro vrtulníky samozřejmě a auta a motorky a kamiony a také tanky a tak by si to všichni užili a řídící věž by vedla vrtulníky na dané výškové letové hladině a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nascaru a tak by byli Nascary do jednoho čtyřkolky a tak by byli stabilnější a také s lepší adhezí a tak by byli těžší kvůli komponentu pro čtyřkolku a tak opět by šlo smrštit podle regulí závodů a tak by si to všichni užili a stali se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se to uctívalo a také uznávalo a to se cení a je to respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Marienu One a tak by byli tyto vrtulníky se záchranou s vrtulníky ve vzduchu kdyby se dostali do problému a tak by vyjel druhý vrtulník za letu a tak by zachránila posádku kdyby se zničil systém transformera ve vzduchu a tak vrtule zde bude pro zálohu a tak by si to všichni užili a stalo se stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Apachy vrtulníku a tak by měl pro případ potřeby záchrannou náhradní vrtuli když by létal bez vrtule a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by si to lidi užili a byli by vždy v bezpečí a to se cení a uctívá a také uznává a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by tankům transformerům mohlo byt i 10 tanků a tak by byli tanky jako Audi ,BMW,Mercedes také Lexus a Rolls Royce a tak by mohli mít všechny možné značky a tak by byli tanky využívány s luxusem a tak by byli v kůži a také by bylo zatáčení bez hrnutí pasy do protisměru a tak by to bylo vyřešeno a tak že by měl volant a pásy aby se mu přizpůsobovali a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vrtulnících a tak by byli v jednom transformeru i 10 vrtulníku a tak by si tom mohli užit a to všech válečných vrtulníku se zbraněmi které by byli schovány tedy vrtulníky Viper také Marien One a také Apache a také další stroje podle výběru a tento balíček by stál okolo 1 miliardy a tak by byl jen pro nejbohatší.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by v jednom transformeru mohlo byt i 10 SUV tedy Bentayga a také Urus a také Cuilinan a to Touareg V8 a také Volvo XC90 také BMW X6M a také Audi RSQ8 a také Mercedes GLS 600 Maybach a také Maserati Levante nebo Aston Martin DBX a tak by si mohli užívat plnohodnotných SUV a tak by stali okolo 150 milionů korun a to by se cenilo a respektovalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o deseti limuzínách a tak by byli limuzíny jako Brabus S 900,nebo BMW M5 2024 nebo Mercedes S 63 AMG 2023 a také Bentley Mulsanne také RR Phantom a to vše za deset aut 120 milionu korun a tak by si to všichni užili a stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a uctívá a také uznává a je to cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o deseti kusech čtyřkolek a tak by byli například  Yamaha Raptor 700 nebo Kawasaki nebo Polaris a tak by si mohli lidi užívat všech čtyřkolek a to za 50 milionu korun a tak by byli čtyřkolky v deseti kusech v jednom a to by se cenilo a respektovalo a také by se to zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že by mohlo existovat 10 monopostu F1 v jednom a transformerů a tak by byli zde Formule Ferrari,Mercedes ,Mclaren,Red Bull,Alfa Romeo a také Lotus atd..a tak by si to všichni užili samozřejmě na okruhu a tak by mohli zajet nejlepší časy amatéři a tak by se mohli zapsat do historie nejrychlejších aut na okruhu a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vozech GT3 a tak by byli vozy jako Audi R8 LMS nebo Mercedes AMG GT GT3 nebo Nissan GT-R GT3 nebo VW Scirocco GT3 atd ..a tak by měl deset aut v jednom a tak by mohli závodit na okruhu nebo jezdit slušně na silnicích na planetě zemi s blinkry a také světli a tak by byli GT3 dostupné a mohli by řidiči se pilovat k dokonalosti s těmito auty které by byli dokonalé a precizní a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Lamborghini Urus a jejich funkci naháněče do klubů a tak by byl tento naháněč úspěšný a tak by si lidi užili dobrého večírku a tak by si to mohli užívat s novými známostmi i zábavu a taky by naháněč byl příjemný a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a uznávalo a tak by se to stalo stereotypem a tak by byl žlutý Urus dokonalým a precizním naháněčem lidi do klubů.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit Lamborghini Urus a jeho nahánění do klubu gayů a tak by byli kluby plné gayů a to díky Urusu a tak by si to gayové užili a stali se svědky dobré show která by zde byla a tak by mohli Urusy být také přesvědčivé že tento klub je nejlepší pro gaye a tak by je poznával podle toho že by šli dva muži spolu a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o naháněčích do restaurací a tak by byli restaurace plné díky naháněčům který by uměl mluvit anglicky nebo německy nebo japonsky a tak by mohli nahánět lidi do restaurace která by byla z dražších a tak by se to cenilo a respektovalo a také by se to uznávalo a také uctívalo a tak by se to stalo normálním a to se cenném a také běžným a také dobrým a to je cenné a také respektované.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o naháněčích do kina a tak by byli kina plné lidí a to kvůli naháněčům kterým by lidi věřili tedy Lamborghini Urusu a to ve výšce se 190 cm také  hmotností 100 kilo a tak by jim věřili že film bude dobrý a taky zamířili do multiplexu a tak by se to cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo a také by se to stalo normálním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vodních plochách které bývají přes zimu zamrzlé a tak by mohli zde blbnout všechna auta a tak by mohli jezdit na ledu a tak by si mohli užívat svých čtyřkolek a nebo zadokolek a také předokolek a tak by mohli se vyblbnout do omrzení a tak by byli auta dokonalé a precizní a také důmyslné a chytré a to by se zavedlo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o SUV a tak by mohli blbnout na zamrzlých rybnících a jezerech a tak by mohli přímo na led a sníh a zde by se mohli vyblbnout a to celý den a tak by byli dlouhé a s powerslidy a také drifty a také otočky o 360 stupňů a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a stalo by se to zavedeným a normálním.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o hothatchých a tak by byli hothatche na ledu a také sněhu výborné když by byli hothatche také zadokolky a tak by byli tyto hothatche dokonalé a precizní a tak by si s nimi šlo užít spoustu zábavy a to se cení a uznává a také uctívá a je to důmyslné a chytré a tak se to cenní a je to respektabilní a to se zavede stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o malých autech a tak by byli s možností si zablbnout na zamrzlém jezeře a tak by měl led 30 centimetrů a tak by mohli jezdit spousty malých hothatchu a tak by mohli například Toyota Yaris GR blbnout na jezeře a tak by si to skvěle užili s řidičem a tak by mohli dělat velké powerslidy a také velké drifty a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o limuzínách a tak by mohli se vyblbnout na ledu a také by mohli se vyřádit na ledu a sněhu a tak by mohli být na ledu celý den a tak by mohli jezdit do omrzení a tak by si to lidi užili a stalo se to stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a takém normální věcí a tak by se to zavedlo stalo uctívaným a také uznávaným a to se cení a je respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o formulích 1 s dezénem a tak by mohli jezdit na zamrzlém jezeře a tak by mohli blbnout a tak by mohli si užít pravého ledu a tak by mohli dělat powerslidy a také drifty a to se cení a respektuje a také uznává a také uctívá a tak se to stane respektovanou věcí a také dobrou věcí a také běžnou věcí protože to bude stereotyp a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o řece Moravě a tak by byla řeka v Kromeříži s možností pro vodní skůtry a tak by mohli jezdit lidi na této řece a tak by si mohli jít užít vodní skůtry v dobrém prostředí a tak by mohli dělat dobré triky na stojkách a také divoké otočky na normálních skůrech a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Laby a na něm provozem zde jezdit na vodních skůtrech a tak by byli tyto řeky plné skůtrařů a tak by mohli být zde závody s bojemy a tak by museli obkroužit několikrát dvě boje a tak by vyhráli i hodnotné ceny a to například Toyotu Yaris GR a to by se cenilo a respektovalo a také uctívalo a také uznávalo.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Nilu a jeho možnosti a povolení zde jezdit na vodních skůtrech které by byli transformeři a tak by byli s možností jezdit celý den bez paliva a tak by si to Afričani užili a stali se svědky dobré práce skůtrů a spousty zábavy a to by se cenilo a stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o Amazonce a tak by zde byli povoleny po celé ploše jízdy na vodních skůtrech a to celý den a tak by si to mohli lidi dokonale užít a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a tak by se tyto skůtry ať už stojky nebo normální pro 4 lidi mohli byt využity na maximum a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o jezeru Lochness a tak by zde byli povoleny vodní skůtry a tak by byli jezera plné skůtrařů a tak by sem přijeli si zablbnout a tak se zavrtávat pod vodu a nebo skákat salta na stojkách což jsou vodní skůtry na kterých se stojí a dá se s ním i zažít spoustu zábavy a jsou dokonalé a precizní a lidé by si jích dokonale užili a to se cení a respektuje.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o pláži Hermosa v L.A. v USA a tak by zde byli povoleny daleko od pláže jízdy na vodních skůtrech a tak by byli vodní skůtry dokonalé a precizní a mohli by se zde lidi vyblbnout a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává a tak by se to stalo stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o tom že busy budou moci táhnout vozíky a tak všechny busy budou s možnosti táhnout vozík pro pojmutí více zavazadel a tak by byli vozíky s dvěma koly a tak by mohli byt používány pro kufry ,bicykly také surfová prkna a také nafukovací bazény a to se zavede a stane stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o vozíku u tanku a tak budou tanky nejlepší s vozíkem který bude mít dvě kola a tak do něj naloží surfová prkna a také nafukovací čluny a také vodní skůtry a tak by byli vozíky přijaty s dobrým využitím a tak by se vozíky stali stereotypem a také běžnou věcí a také dobrou věcí a také normální věcí a to je cenné a respektabilní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o F1 a jejich vozíku a tak by vozíky velmi pomohli monopostu pro prkna surfařů a také pro nafukovací čluny a tak by si to lidi mohli užívat aby byli náklady všech druhů a to by se cenilo hodně protože by ho jinak nemohl monopost naložit a to se cení a je respektabilní a také se to cení a je perfektní.

 

 

Nyní bych chtěl hovořit o GT3 a jejich vozíku který by mohli táhnout na kuli a tak by byli tyto vozíky s dvěma koly a tak by se sem mohl vložit vodní skůtr ,surfová prkna a také lyže a také čtyřkolku a tak by si to všichni užili a stali se svědky dobré práce vozíku a tak by mohli fungovat dokonale a precizně a to se cení a respektuje a také uctívá a také uznává.

 

 

Zde bylo vloženo 195 článků.