Jdi na obsah Jdi na menu

Daniel Cruz jako imaginární skladatel písní Hip Hopu 1.

daniel-cruz-jako-imaginarni-skladatel-pisni-hip-hopu-1..jpg

Nyní bych chtěl prezentovat speciální písníčku na míru pro D12, tedy skupině, ve které je Eminem.Jedná se o skupinu, která dělá nejvíce plastickou hudbu, která nejvíce má připomínat podsvětí.Jedná se o nejdrsnější rapery, kteří jsou velice dobří a umějí skvěle rapovat.Proto jsem jim složil písničku, kterou by mohli klidně interpretovat a mohla by se stát světovým hitem, který by byl zakázán vysílat a byl by znám pouze z CD.Píseň se jmenuje: Smradlavá prdel.

Píseň začíná:

Eminem: Prdel má smrdět, mělo by to být jako na hovně sedět, moje prdel když dává signál,měl bys vyhlásit skandál, jsem běloch,kterýmu prdel narostla s cílem hezky smrdět,když ji ukážu,měli byste se na hodinky hledět,smradlavá prdel je podmínka přijetí do této skupiny, a je to proto, že milujem smradlavý muffiny, když ženský muffin pěkně smrdí,tak jsme na svoje prdele pořádně hrdí.

Kuniva: Moje prdel je černá a hnusně smrdí,a to proto,že se na oči lidem stydí, Jsem negr,který má nejradši,když mu prdel dobře smrdí,protože tak se poznávají drsní zmrdi, vidíte tu moji černou prdel? Je to jako když díru dostane barel.

Bizarre: Moje tlustá prdel je jako na plyn pořádnej kotel,smrdí mi ze všech nejvíc,protože když jde holka kolem,tak ztratí střevíc,nikdy si ji neutřu,i když si ji na růžovo natřu.

Kon Artis: Mám ji smradlavou jako když se tchoř narodil,je to proto,abych se na masážích nenudil,když slipy stáhnu,pořádně páchnu.

Refrén: Smradlavá prdel,smradlavá prdel,smradlavá prdel,jenom smradlavá prdel,jenom smradlavá prdel.

Swifty McWay: Když si prdel nevytírám, tak to na zem neudělám,když prdel může krásně smrdět,je to jako na míse sedět.Prdel která smrdí jako psí sračka je stejná jako do prdele hračka.

Eminem: Smradlavá prdel je na mouchy sračka,je to o tom,že nejvíc jede pračka,ale prdel smrdí pořád nastejno,je jako socha svobody,na kterou sralo hejno.